PDA

View Full Version : my problem



rob451507
01-16-2011, 01:03 AM
I have two problems with acbh. I cannot create new and unique saves allowing me to load from a point I choose, ala fallout and just about every other game. Second I have NO WAY of opting out of missions I, on second thought, do not want to do. For example had I realized the courtesan mission Malpractice was a timed mission: I would have never accepted it. I now have one of two choices, frustratingly try to finish it or restart the game. Great!

bokeef04
01-16-2011, 01:58 AM
Originally posted by rob451507:
I have two problems with acbh. I cannot create new and unique saves allowing me to load from a point I choose, ala fallout and just about every other game. Second I have NO WAY of opting out of missions I, on second thought, do not want to do. For example had I realized the courtesan mission Malpractice was a timed mission: I would have never accepted it. I now have one of two choices, frustratingly try to finish it or restart the game. Great!

pretty sure if you press start while in the mission you can opt to quit the memory, that takes care of one of your problemshttp://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

WolFMaNGr
01-16-2011, 03:19 AM
I have a problem with A blacksmith quest i have only one sarkhem head and i want one more and maybe i sold it because i have found all 144 treasure please someone help me to get it ?

http://www.ps3trophies.com/card/4/WolFMaNGr.png (http://www.ps3trophies.com/profile/WolFMaNGr)

Ass4ssin8me
01-16-2011, 04:54 AM
Originally posted by rob451507:
I have two problems with acbh. I cannot create new and unique saves allowing me to load from a point I choose, ala fallout and just about every other game. Second I have NO WAY of opting out of missions I, on second thought, do not want to do. For example had I realized the courtesan mission Malpractice was a timed mission: I would have never accepted it. I now have one of two choices, frustratingly try to finish it or restart the game. Great!

1.You can quit memories
2. No need for saves, there is mission replay.

So, welcome to the Forums http://forums.ubi.com/images/smilies/partyhat.gif

Johno_efc
01-16-2011, 05:02 AM
1.You can quit memories
2. No need for saves, there is mission replay.

So, welcome to the Forums

Can't really see the need for alternate saves (apart from maybe at the start of a Desmond part, but autosave would make that a bit useless) it's not like fallout or other games that have multiple finishes so if you save 2 you can use both to end the game differently.