PDA

View Full Version : Assassins Creed setup launch problem. wtf?



crytek92
05-05-2008, 02:32 PM
I can't run the assassins creed setup and install it. It comes up a black window that says:
"program too big to fit in memory" and that cant be correct, I have more than 20GB free on my harddrive. So please answer me if someone have the answer. Thx

dacoolstas
05-05-2008, 02:33 PM
please post your system spec's so we can find the problem.

also, memory could mean RAM to, and how many hard drives do you have?

Phreaky_McGeek
05-05-2008, 02:33 PM
Could that not be referring to your RAM?