PDA

View Full Version : Install Problems



tasso_1961
10-31-2004, 05:19 PM
http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_confused.gif
Just got home today with PF and I'm getting an error: Installshield 1628 I'm running XP Pro with SP2 and I've been running FB and Ace with no installation problems to date. What am I missing? Has anyone else seen this?

chris455
10-31-2004, 05:26 PM
Did you install directly over AEP 2.04?
It is recommended that no patches be applied,inasmuch as they are incorporated in PF already.

AirBear
10-31-2004, 05:27 PM
I had a number of install problems as well. The message I got was something about the wizard not being able to complete the install.

I traced it to an SP2 issue. SOme had mentioned tha it might just be some of the security measures but I wound up uninstalling SP2 completely.

THEN, it installed just fine!

tasso_1961
10-31-2004, 06:01 PM
First off to Chris455 I have all of the patches installed. Did you complete a clean install of IL-2, FB, Ace and them PF?

Air Bear after you completed the PF install did you reinstall SP2?

Thank you both for your help! http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

tasso_1961
10-31-2004, 06:44 PM
http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_confused.gif
Well I uninstalled XP SP2, but no joy - Still the same error. Anyone else have a suggestion?

gbollin
11-01-2004, 05:49 PM
Mine installed fine but the start short cut does not work.

roybaty
11-01-2004, 06:06 PM
Installed over IL2/AEP with SP2 with no issues for me. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_confused.gif

tasso_1961
11-01-2004, 07:55 PM
It was the Scratch!
I got a message from UBI Soft and the suggested mostly what you guys posted. I was concerned because I was not able to copy all of the disk to my hard drive - an error.

I took the game back to Best Buy and made an exchange, brought it home and it fired up immediately. No errors. The game seemed to run fine.

The scratch was about 3/16" in length and just on the edge of the disk.

I still would have thought I would have received a read error.

At least I'm up. Thank you all for your efforts and help.