PDA

View Full Version : repeater compass in 109s



XyZspineZyX
09-02-2003, 09:44 PM
Does anybody know if you can set the repeater compass for your home base? I was just playing online with no minimap path and was wondering where the repeater is set. Is there a way to change it?

thanks

http://www.tullisart.com/images/Me163.jpg

<center>http://www.bloggerheads.com/mash_quiz/images/mash_henry_blake.jpg (http://www.bloggerheads.com/mash_quiz/)</center>

XyZspineZyX
09-02-2003, 09:44 PM
Does anybody know if you can set the repeater compass for your home base? I was just playing online with no minimap path and was wondering where the repeater is set. Is there a way to change it?

thanks

http://www.tullisart.com/images/Me163.jpg

<center>http://www.bloggerheads.com/mash_quiz/images/mash_henry_blake.jpg (http://www.bloggerheads.com/mash_quiz/)</center>

XyZspineZyX
09-03-2003, 01:28 AM
If you build your own missions, place a waypoint just a bit out from the runway you wish to land at when your done. Make sure it's your first waypoint, than don't pass it on your way out, points to it the whole mission. Wish that were an option to key it to one airbase.

XyZspineZyX
09-03-2003, 02:03 AM
where does it point in online games with no waypoints?

http://www.tullisart.com/images/Me163.jpg

<center>http://www.bloggerheads.com/mash_quiz/images/mash_henry_blake.jpg (http://www.bloggerheads.com/mash_quiz/)</center>

XyZspineZyX
09-03-2003, 02:06 AM
mike_espo wrote:
- where does it point in online games with no
- waypoints?

It points to the enemy fighter when it gets on your tail.

XyZspineZyX
09-03-2003, 03:58 AM
I guess no one knows the answer??

http://www.tullisart.com/images/Me163.jpg

<center>http://www.bloggerheads.com/mash_quiz/images/mash_henry_blake.jpg (http://www.bloggerheads.com/mash_quiz/)</center>