PDA

View Full Version : intro disabling!



gloog15
05-23-2006, 02:36 AM
Hi Guys!
I read either here, airwarfare or at simhq that disabling intro helps game performance on PF and FB!
Can't see how but if so where do you disable the intro!
Not sure that I need to do this but if it helps
!
Incidently both FB and PF run pretty smoothly though PF may stutter when the sky fills with Osaka built aluminium, ha!

Cheers in advance!

gloog15
05-23-2006, 02:36 AM
Hi Guys!
I read either here, airwarfare or at simhq that disabling intro helps game performance on PF and FB!
Can't see how but if so where do you disable the intro!
Not sure that I need to do this but if it helps
!
Incidently both FB and PF run pretty smoothly though PF may stutter when the sky fills with Osaka built aluminium, ha!

Cheers in advance!

rnzoli
05-23-2006, 02:47 AM
in the same folder where you have your game, there is a program called il2setup.exe, lauch it and on the lower left, there is check box called "Intro".

Clear it by clicking on it, that should avoid the intro track playing.