PDA

View Full Version : RUB bug or what.



DiveDevil
08-13-2005, 09:45 AM
I noticed after I installed RUB 1.43 that everytime I load a saved game a box pops up saying base changed to Kiel and I have to click on it something like six seven times before I can load the game. Maybe its just me but I'm wondering if anyone else has encountered this. Other than that I have but one more item of interest. The deck gun reload time is horrible. Is there anyway I can change that back to stock with RUB? I love everything else about RUB but I can't take the slow reload times, it also makes the reload sound off.
It goes a little like this.

Deck gun fires:
Clank clang clank clang...."Fire!"
wait....wait....wait....wait....wait.....
gun reloads after a minute then I can fire.

Kaleun1961
08-13-2005, 02:42 PM
Get the mod called Unreal Uboat. You can go back to stock reload times, as well as get your map view back and a few other things. I think you can get them at
http://u-boot.realsimulation.com/

Messervy
08-13-2005, 03:48 PM
I had that problem too. That makes us two so if someone wants to start researching it we will be hard pressed for info. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif

DiveDevil
08-14-2005, 03:50 AM
Well good to know I'm not the only one with this problem. Anyone else out there?