PDA

View Full Version : clouds



Irishrover3
08-29-2005, 06:44 AM
patch 4.01 says change the conf.ini file that says typeclouds=1 but I don't have a typeclouds= line. anybody know where it is?

Irishrover3
08-29-2005, 06:44 AM
patch 4.01 says change the conf.ini file that says typeclouds=1 but I don't have a typeclouds= line. anybody know where it is?

-HH- Beebop
08-29-2005, 06:52 AM
Irishrover3;

Welcome to the Forums.

If you open your main FB/AEP/PF folder, find the "conf.ini" file. Open it with a text editor such as Notepad. Scroll down to the heading {game}, ({ subsituted for [ to avoid invoking the forum's bbx code), and at the bottom of the list type exactly this:

TypeClouds=1

Now your clouds should look much nicer.

Hope this helped.

F19_Ob
08-29-2005, 12:24 PM
If the clouds take too much power on your computer u just have to go back and change 1 to 0.

remember to save or else what u write in the conf.ini wont take effect. http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-wink.gif