PDA

View Full Version : external reservers



sonicboom197356
09-23-2006, 07:40 AM
why dont they load? im not in silence... my torpedo room is full bar and im surfaced...

takfo
09-23-2006, 08:37 AM
You have to manually drag each torpedo from outside in to an open slot inside.

Stingray-65
09-23-2006, 01:07 PM
And I think someone has to be at the Weapons Officer station also. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif