PDA

View Full Version : new install & can't get controls to be recognized



PapaG39
02-18-2005, 08:34 PM
I just reformatted the hardrive & am putting things back together.

I linstalled Il2 + AEP + PF & the 3.01 to 3.03M patch & then the 3.04M patch.
at the conclusion of the AEP install I got the error: 1406 could not write value to key/software. Verfy that you have sufficient access to that key... I also got this same error after the install of PF.

What is this error?

I also can not set up my flight controls.

I have the CH Fighter stick & CH pedals & the Saitek throttle.
They have worked just fine prior to the reformat & install of XP Home.

the drivers are installed & they each calibrate normally.

I just can't get the controls to operate in the game. I even installed CFS3 & they won't fly that either.

have never had this problem before..
anyone have Any knowledge of why they game won't pick up the joystick?

In the Hotas section of input the elevator/aileerons will not stay highlighted either.
When I click on elevator it just blinks & ide3 shows up, but when I click on another, such as aileron it just blinks & the ide3 that was set prior disappears...

PapaG39
02-18-2005, 08:34 PM
I just reformatted the hardrive & am putting things back together.

I linstalled Il2 + AEP + PF & the 3.01 to 3.03M patch & then the 3.04M patch.
at the conclusion of the AEP install I got the error: 1406 could not write value to key/software. Verfy that you have sufficient access to that key... I also got this same error after the install of PF.

What is this error?

I also can not set up my flight controls.

I have the CH Fighter stick & CH pedals & the Saitek throttle.
They have worked just fine prior to the reformat & install of XP Home.

the drivers are installed & they each calibrate normally.

I just can't get the controls to operate in the game. I even installed CFS3 & they won't fly that either.

have never had this problem before..
anyone have Any knowledge of why they game won't pick up the joystick?

In the Hotas section of input the elevator/aileerons will not stay highlighted either.
When I click on elevator it just blinks & ide3 shows up, but when I click on another, such as aileron it just blinks & the ide3 that was set prior disappears...

Cajun76
02-19-2005, 03:48 AM
Try checking your calibration software, perhaps there's a button or hat (ide3 sounds like a hat) giving a constant input.

Other than that, make sure you have a pilot profile made and selected.


Rereading the post.....

Make sure you have full admin rights when installing.....

My best advice: Post your problem in the Community Help forum. Those guys are wizard. http://forums.ubi.com/images/smilies/11.gif