PDA

View Full Version : Can you trim the rudder of K-4 in 1.11?



XyZspineZyX
09-10-2003, 05:49 PM
?

XyZspineZyX
09-10-2003, 05:49 PM
?

XyZspineZyX
09-10-2003, 05:49 PM
No.

...as it should be.





http://home.earthlink.net/~aclzkim1/_uimages/p47atm.gif

XyZspineZyX
09-10-2003, 05:53 PM
Noob

************************************************** **************
I'm Earl
<center>

http://www.hansontrailers.com/trailer18.jpg

XyZspineZyX
09-10-2003, 05:54 PM
was trimmed on the ground...no manual controls over it

Regards,
VFC*Crazyivan
http://www.rmutt.netfirms.com/ivan-reaper.gif

"No matter how good the violin may be, much depends on the violinist. I always felt respect for an enemy pilot whose plane I failed to down." Ivan Kozhedub

XyZspineZyX
09-10-2003, 06:13 PM
crazyivan1970 wrote:
- was trimmed on the ground...no manual controls over
- it
-

Yes its true wonder how much other planes were trimmed on the ground that now can trimm in air .) Il2 rudder trimm is gone
too on early series .(



Message Edited on 09/10/0305:13PM by BBB_Hyperion