PDA

View Full Version : QMB ... why not other Map Areas?



XyZspineZyX
07-29-2003, 12:46 AM
In the QMB .. there is only Smolensk, Moscow and Crimea ... why not the other fighting areas?? Are they planning to change this?

<center>http://www.medals.org.uk/united-kingdom/images/uk654.jpg

XyZspineZyX
07-29-2003, 12:46 AM
In the QMB .. there is only Smolensk, Moscow and Crimea ... why not the other fighting areas?? Are they planning to change this?

<center>http://www.medals.org.uk/united-kingdom/images/uk654.jpg

XyZspineZyX
07-29-2003, 12:48 AM
h009291 wrote:
- why not the other fighting areas??

Simple, Time and Money.

- Are they planning to change this?

With more Time and Money and a Squeakie Wheel maybe! /i/smilies/16x16_smiley-wink.gif




TAGERT
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
If WAR was not the ANSWER.. Than what the H was your QUESTION?

XyZspineZyX
07-29-2003, 01:10 AM
It's the same way w/ the original IL2. If they haven't changed it yet I have little faith they will in the future.



<center> http://www.4yourfuture.net/handshake.gif


"Altitude, speed, maneuver, fire!"-The "formula of Terror" of Aleksandr Pokryshkin, Three times awarded the rank of Hero of the Soviet Union

XyZspineZyX
07-29-2003, 03:20 PM
once uberdemon comes out with his generator - you toss the QMB in the trash - his program is the UBER QMB.

S!

XyZspineZyX
07-29-2003, 03:37 PM
PLEASE Im starving for more QMB scenerios. I fly lots of QMB. Crimea has them Uber Ships, Moscow is just snow and Smolensk is just boaring. SO hopefully something is done soon.

XyZspineZyX
07-29-2003, 03:54 PM
yes i have wanted this since original il2. there are many times where i don't have time to start a lengthy campaign mission so i have to just do a qmb. i think i've got every single qmb scenario memorized by now. please, more maps!

XyZspineZyX
07-29-2003, 04:30 PM
I completely agree. Most people hate CFS2, but one area that was excellent was in the ability to have quick combat in an unlimited number of locations--and the mission editor was very easy to use--another area where IL-2 could use some help.

XyZspineZyX
07-29-2003, 10:17 PM
The reason that there are only 3 QMB maps is that all of the QMB information is pre-programmed.

Every single aircraft type, number of flights, altitudes etc is already programmed in. Imagine creating all of these pre-set scenarios in Full Mission Builder and you might have some idea of how much work it would take /i/smilies/16x16_smiley-wink.gif

That's basically why. The QMB doesn't 'randomly generate' a mission - it picks from one which was already built, you just choose the parameters. There are now so many aircraft in FB that it would be a major chore.

If you want great missions - learn the FMB /i/smilies/16x16_smiley-surprised.gif

JG5_UnKle

"Know and use all the capabilities of your airplane. If you don't sooner or later, somebody who does, will kick your ***"


http://homepage.ntlworld.com/victoria.stevens/jg5_logo.jpg

XyZspineZyX
07-30-2003, 12:54 AM
Point is, Oleg stated that "at least" one more map would have been added to the QMB, once upon a time...
Then, no more words about it. I guess they didn't find the time to implement them, or maybe, who knows, the patch might include this unannounced feature.

A.