PDA

View Full Version : Login Fixed, Thanks Administartors...N/T



LEBillfish
06-06-2006, 12:06 PM
N/T

BrewsterPilot
06-06-2006, 12:51 PM
Mine isn't. I still won't login automatically but have to login in manually! http://forums.ubi.com/images/smilies/bigtears.gif

justflyin
06-06-2006, 02:23 PM
Brewster, I went to the UBI (http://www.ubi.com/US/) main page, clicked LOGIN and made sure to check the box that says, "Remember Me" or whatever it says.

I never used to have luck signing directly into the forums and have it stay logged-in. That may have changed also with the latest fix (I'm too lazy to log back out and in again to test at this moment), but I went my old route through UBI.com and it keeps me logged-in now.

steve_v
06-06-2006, 02:28 PM
workin for me now also

justflyin
06-06-2006, 02:37 PM
Had a shot of coffee and got unlazy to see either way will work fine now. It used to be that only logging in through UBI.com made it stay logged-in for me. Well, up until the Great Cookie Debacle of 2006, that is.

BrewsterPilot
06-06-2006, 02:39 PM
Justflyin. THANKS FOR EVER! YOUR METHOD WORKED! http://forums.ubi.com/images/smilies/11.gif

leitmotiv
06-06-2006, 02:58 PM
Worked for me, too---thanks tons, justflyin.

danjama
06-06-2006, 04:19 PM
Originally posted by justflyin:
Brewster, I went to the UBI (http://www.ubi.com/US/) main page, clicked LOGIN and made sure to check the box that says, "Remember Me" or whatever it says.

I never used to have luck signing directly into the forums and have it stay logged-in. That may have changed also with the latest fix (I'm too lazy to log back out and in again to test at this moment), but I went my old route through UBI.com and it keeps me logged-in now.

good chap, it works for me after signin in through main http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

JG52Uther
06-06-2006, 04:25 PM
http://forums.ubi.com/images/smilies/25.gif

Bearcat99
06-06-2006, 04:50 PM
I was just thinking about this this morning.....

slipBall
06-06-2006, 04:56 PM
http://forums.ubi.com/images/smilies/25.gif

ARCHIE_CALVERT
06-06-2006, 05:21 PM
Thank Heaven that little Bet Noire over...

Who evers responsible... Well done!

LEBillfish, thanks for letting on it was fixed...

Feathered_IV
06-07-2006, 03:52 AM
Thank God!

But what does N/T mean? http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_confused.gif

stansdds
06-07-2006, 03:54 AM
Yep, login is remembering me again. http://forums.ubi.com/images/smilies/25.gif

SithSpeeder
06-07-2006, 08:00 AM
N(o) T(ext)

Works for me, too.

Thanks!

* _54th_Speeder *

Capt.LoneRanger
06-07-2006, 08:30 AM
Wohooo http://forums.ubi.com/images/smilies/11.gif

RegRag1977
06-07-2006, 08:59 AM
Yeeehaaa!

Crash_Moses
06-07-2006, 08:59 AM
Originally posted by justflyin:
Brewster, I went to the UBI (http://www.ubi.com/US/) main page, clicked LOGIN and made sure to check the box that says, "Remember Me" or whatever it says.

I never used to have luck signing directly into the forums and have it stay logged-in. That may have changed also with the latest fix (I'm too lazy to log back out and in again to test at this moment), but I went my old route through UBI.com and it keeps me logged-in now.

Yes! It worked...

I've tried everything including editing my cookies as mentioned in a previous topic. Logged in, closed the browser, and opened the forum. Logged in automatically.

S!http://i4.photobucket.com/albums/y125/Crash_Moses/salute.gif