PDA

View Full Version : Splinter Cell



XyZspineZyX
08-22-2003, 07:52 PM
When ever i try to play Splinter Cell a message come up saying "error history" some one said it could be i havent got sybot...can any one please please please help me.......

XyZspineZyX
08-22-2003, 07:52 PM
When ever i try to play Splinter Cell a message come up saying "error history" some one said it could be i havent got sybot...can any one please please please help me.......

XyZspineZyX
08-22-2003, 08:02 PM
eh, maybe the wrong forum for that question..
but I´m sorry to hear that you have problems, can´t help you though. Run some virusprograms with the latest update.

www.f19vs.tk (http://www.f19vs.tk)

http://www.gbg.bonet.se/bjorta/F19-Gazoo-IDCard-sm.gif

XyZspineZyX
08-22-2003, 08:04 PM
Doesn't Splinter Cell have it's own tech forum of some sort maybe? Check it out, I bet you get better results.

<img src="http://www.geocities.com/agrill101/Sig.jpg.txt"

XyZspineZyX
08-22-2003, 09:14 PM
You...you with the splintered cells...move along...nothing to see here.

<center>***BRING OUR PILOTS HOME!***
<center>***Support the 'Escape' patch***

<center>http://www.ghosts.com/images/05.jpg