PDA

View Full Version : Compatibility Problem. Ubisoft Please fix this



IMRicko
12-07-2011, 05:51 AM
From the the day i bought the game until today i have problems with starting the game. Everytime i start the game it will just show me black screen and i have to end it with task manager. Tried to change compatibility mode to windows 98 make the game stutter and the sound lags. Tried to change to windows xp sp2 and sp3 it gave me black screen. Didn't put any compatibility gave me black screen. Everything was ran as administrator as usual. Please ubisoft fix this i'm having hard time figuring out the solution

My Rig:
Intel Core i5 2400 3.1GHz
gigabyte gtx 580 dual edition 3GB
8gb ram 1333MHz
Windows 7 ultimate 64 bit
Nvidia forceware 290.36 (latest)

spectatorx
12-07-2011, 07:51 AM
Did you try to disable hyperthreading in bios?

IMRicko
12-07-2011, 08:19 AM
Originally posted by spectatorx:
Did you try to disable hyperthreading in bios?

core i5 2400 does not support hyperthreading so it is already disabled by default from my motherboard bios. Strange though i temporary solved my prob by deleting items on temporary folder and changing compatibility from windows xp sp3 to windows 98 to windows xp sp2 o.O

AnthonyA85
12-07-2011, 01:48 PM
I read in other thread, that someone cured this exact problem by Uninstalling the Ubi-launcher that launches ACB, then installing the one that is on the Revelations disc.

bhhari91
12-08-2011, 08:34 AM
im having the same problem....cant play directly....and in compatibility mode the game runs very bad....and i also get kicked by pnkbsterb if i join any match .....

IMRicko
12-08-2011, 08:59 AM
Originally posted by AnthonyA85:
I read in other thread, that someone cured this exact problem by Uninstalling the Ubi-launcher that launches ACB, then installing the one that is on the Revelations disc.

Hmmm i guess i'll try that mate. Thanks for the info http://forums.ubi.com/images/smilies/metal.gif

bhhari91
12-08-2011, 11:38 AM
i reinstalled the whole game in a new drive....with the launcher and everything...it ran perfectly for the first time without any compatibility mode...but now its the same story all over again....donno what to do....

M4rhun
12-10-2011, 05:17 AM
I have no idea for this :'( ....I have the same problem

Ubi-MoshiMoshi
12-10-2011, 10:29 AM
Hi guys, could you please report this to support. There are many different PC combinations and it is difficult to nail down these problems, so the more information you can give support the better.