PDA

View Full Version : Setup directions for Dedicated????



XyZspineZyX
10-31-2003, 04:40 AM
Gentleman.

There has been many directions posted for setting up a dedicated server that I am confused on which one to try to use and understand.

Can someone please post step by step directions for setting up a dedicated server using the new patch?

Gumby

XyZspineZyX
10-31-2003, 04:40 AM
Gentleman.

There has been many directions posted for setting up a dedicated server that I am confused on which one to try to use and understand.

Can someone please post step by step directions for setting up a dedicated server using the new patch?

Gumby

XyZspineZyX
10-31-2003, 04:51 AM
How I set up post-server patch.

#1 delete/move FBServer (if you use this still, people cannot join without using FBS)

#2 rename IL2Server.exe to IL2FB.exe

#3 copy rts.dll and the "users" directory from a standard install of FB.

#4 point Hyperlobby to the exe using right shift at start.

#5 start a server as you would normally.

All the nuances of setting difficulty, icon ranges are the same as previously detailed by CrazyIvan and others.


<center>
Read the <a href=http://www.mudmovers.com/sturmovik_101/FAQ.htm>IL2 FAQ</a>
Got Nimrod? Try the unofficial <A HREF=http://acompletewasteofspace.com/forum/viewforum.php?f=4&sid=4870c2bc08acb0f130e5e3396d08d595>OT forum</A>

XyZspineZyX
10-31-2003, 08:29 AM
Those look pretty good good luck I think you will be fine

XyZspineZyX
10-31-2003, 11:38 AM
Any idea how to bind to a specific network card? Its the one thing I cannot get to work

www.netwings.org (http://www.netwings.org)
Home of the Il2 3rd Party Modellers
Home of the VEF Forums

Hunter82
10-31-2003, 02:59 PM
Set server IP for card in confs.ini



Cess_Wizard wrote:
- Any idea how to bind to a specific network card? Its
- the one thing I cannot get to work
-
- www.netwings.org (http://www.netwings.org)
- Home of the Il2 3rd Party Modellers
- Home of the VEF Forums



=======================================
Ubisoft IL2/Lock On Moderator
ATI Catalyst Driver Beta Tester
Hunter82 wrote:"I did not have technical relations with that question"
Mudmovers (http://www.mudmovers.com/) </center>
Catalyst Bug Reporting (http://apps.ati.com/driverfeedback/) </center>
=======================================

XyZspineZyX
10-31-2003, 04:20 PM
Gents..

Thanks for the information. After printing out and sorting through over 100 pages of info from threads to crazyivans post I believe I can figure out how to get custom icons, game settings, FBD etc.

But I am still confused on one point. I have a home network with router. How do I join my own game that I am hosting on the network?

Read something about two computers on the same network not being able to use the same ports.

Gumby