PDA

View Full Version : Release of Bomb Loadout



cajun16
03-27-2007, 03:42 PM
I've looked in the forum[s], but can't find anything on my question. When playing any bomber missiom/campaign if I loadout with more than 2 bombs [4,6,etc] when I release on target only 2 bombs will release/drop. I use a Microsoft SideWinder FF2 to fly. Buttons are programed correctly with 4 being the bomb release. Any suggestions or solutions? Thanks in advance.....ps Running the 1946 program.

cajun16
03-27-2007, 03:42 PM
I've looked in the forum[s], but can't find anything on my question. When playing any bomber missiom/campaign if I loadout with more than 2 bombs [4,6,etc] when I release on target only 2 bombs will release/drop. I use a Microsoft SideWinder FF2 to fly. Buttons are programed correctly with 4 being the bomb release. Any suggestions or solutions? Thanks in advance.....ps Running the 1946 program.

berg417448
03-27-2007, 04:18 PM
Do you have unlimited ammo option switched on? If you do then often times you cannot drop all the bombs on an aircraft.

Zeus-cat
03-27-2007, 05:07 PM
When using unlimited ammo, only the first set of bombs drop and then they immediately respawn. If you try to drop bombs again only the first set drops and then immediately respawns, ad infinitum.

cajun16
03-27-2007, 09:38 PM
Thanks, Zeus. Makes sense, and you are right, I am using unlimited ammo. Just learning and might have to turn off unlimited ammo to get it to work right. Again, thanks for responding.

cajun16
03-27-2007, 09:40 PM
Almost forgot. Have played just about all your campaigns in IL2+ACE+PF. They are great!! And I really did enjoy them..Thanks again....