PDA

View Full Version : HyperLobby Question



FlakMagnent
01-08-2005, 05:46 PM
Hey guys! I gotta question about hyperlobby. I only have 56K connection so I was wondering if I would be able to fly without much lag?

Thanks

Latico
01-08-2005, 05:53 PM
I run online with dialup too. I'm only getting about a 50.6k connection even though I have a 56k modem. What I do is stay out of servers that have pings over 300 and don't have a huge number of players. I haven't experience too much lag by doing this.

FlakMagnent
01-08-2005, 08:01 PM
Thanks for the reply! Maybe I will catch you online sometime.