PDA

View Full Version : got a E-mail from Mr maddox about ship AAA



fordfan25
11-01-2004, 11:46 PM
i sent !c a bug report explaining the problem me and a few others are haveing with the ship AAA not working in Campaigns.Well i just got an awnser from him "i think it was him, it had his name in the sender box". what it said was:

"If they don't fire than in missions is set special function sleep."

I thought that option was only for FMB. can it be ajusted in the campaigns? iv looked every wear and cant find it. any one?

this is the full msg.

.
----- Original Message -----
From: <fordfan25@earthlink.net>
To: <PF@1c.ru>
Sent: Sunday, October 31, 2004 8:42 PM
Subject: [SPAM 06.10] bug report


> hello. I am sorry i can not seend a screen shot or track as i am unaware
of how to do that.how ever i would like to report the problem in the hopes
you will be able to fix it.
>
> In campaigns the friendly ships and enemy ships will not fire there
weapons. i have compleatly uninstalled and reinstalled the game. I have
tried both the stand alone and FB+AEP+PF and the problem persest in both
versions.I have downloaded and installed the Dgen beta patch off the offical
web site and it did not correct this proble. i have talked to people on the
english forum and at least one other person is haveing this problem.I have
looked every wear i know to for a option that cuts the ship AI gunners
on/off thinking i may have turned them off at some point not knowing it but
i have not been able to find anything. The ground AI gunners seem to work
fine just the Ship AI will not fire.It is a major problem for me. i will
include a list of my pc's hardwear just incase it is relavent. Thank you for
any help or corrections you can provide.
>
>
> amd 64 3000 @2.0g
> asus k8v mobo with soundmax onboard sound
> 9500pro 128
> 1gig kingston 3200ram
> 150gig WD HD
>

fordfan25
11-01-2004, 11:46 PM
i sent !c a bug report explaining the problem me and a few others are haveing with the ship AAA not working in Campaigns.Well i just got an awnser from him "i think it was him, it had his name in the sender box". what it said was:

"If they don't fire than in missions is set special function sleep."

I thought that option was only for FMB. can it be ajusted in the campaigns? iv looked every wear and cant find it. any one?

this is the full msg.

.
----- Original Message -----
From: &lt;fordfan25@earthlink.net&gt;
To: &lt;PF@1c.ru&gt;
Sent: Sunday, October 31, 2004 8:42 PM
Subject: [SPAM 06.10] bug report


&gt; hello. I am sorry i can not seend a screen shot or track as i am unaware
of how to do that.how ever i would like to report the problem in the hopes
you will be able to fix it.
&gt;
&gt; In campaigns the friendly ships and enemy ships will not fire there
weapons. i have compleatly uninstalled and reinstalled the game. I have
tried both the stand alone and FB+AEP+PF and the problem persest in both
versions.I have downloaded and installed the Dgen beta patch off the offical
web site and it did not correct this proble. i have talked to people on the
english forum and at least one other person is haveing this problem.I have
looked every wear i know to for a option that cuts the ship AI gunners
on/off thinking i may have turned them off at some point not knowing it but
i have not been able to find anything. The ground AI gunners seem to work
fine just the Ship AI will not fire.It is a major problem for me. i will
include a list of my pc's hardwear just incase it is relavent. Thank you for
any help or corrections you can provide.
&gt;
&gt;
&gt; amd 64 3000 @2.0g
&gt; asus k8v mobo with soundmax onboard sound
&gt; 9500pro 128
&gt; 1gig kingston 3200ram
&gt; 150gig WD HD
&gt;

Destraex
11-02-2004, 01:02 AM
I know that when building missions you can set ships and other objects to sleep for 1hrs if you want.

I made a pearl harbour mission where all the ships are asleep for the first 20mins. Otherwise the amount of flack would have had me reading a novel between frames.

So in campaigns maybe some objects are set not to fire because of the frame rate issue.