PDA

View Full Version : Joining HyperLobby



Woof603
09-18-2008, 06:51 PM
I have two versions of 1946.
How can I get HyperLobby to select B instead of A?
Thanks.

Jaws2002
09-18-2008, 06:55 PM
Shift+Ctrl+ "Connect" will bring a menu where you can make hyperlobby search for the version of the game you want and save the path.

Woof603
09-18-2008, 07:00 PM
Many thanks, Jaws.

Woof603
09-18-2008, 07:16 PM
Jaws, I'm sorry, but I couldn't make that work. Is it the Connect button in the top right you're talking about?
Thanks

Troll2k
09-19-2008, 09:08 AM
When you first login you click the "connect" button.Just below your username and password.Just hold down crtl+shift when you click on "connect".
A window will open allowing you to manually enter the path or let HyperLobby search.

KRISTORF
09-19-2008, 10:07 AM
Easier way is to disconnect from H/L then right click the connect button, brings up the 'search for .exe' screen

Woof603
09-19-2008, 01:10 PM
Many thanks, guys.