PDA

View Full Version : Repeating a Mission in a campaign



Chris0382
02-12-2007, 01:35 PM
How does one go about repeating a mission in a campaign once the mission has been Applied.

Thanks

Chris

Chris0382
02-12-2007, 01:35 PM
How does one go about repeating a mission in a campaign once the mission has been Applied.

Thanks

Chris

Zeus-cat
02-12-2007, 04:45 PM
1) Replay the entire campaign.

2) Open the mission in the Full Mission Builder and play it from there.