PDA

View Full Version : Now typing "pacific-fighters.com" takes me to UBI.com



Choctaw111
04-14-2009, 01:38 PM
This is the first that this has ever happened. I could type in pacific-fighters.com and I would come straight to the pacific-fighters website and come in here.
Now I am being redirected to the UBI soft website and I have to navigate around till I wind up in here.
Anyone else?

crucislancer
04-14-2009, 01:50 PM
Yup, same here. And, if you click on the picture of the IL-2 above, long a link to Pacific-Fighters.com, it will give you a 404 error.

LEBillfish
04-14-2009, 02:11 PM
Yes the pacific-fighters home page for me gets an instant "The webpage cannot be found" which normally takes some time to load...So as though "gone"....Prepare for it http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-wink.gif house/webspace cleaning may have begun.

K2

Choctaw111
04-14-2009, 02:47 PM
Whoah. Now it took me to the il2-sturmovik page. But it look just the same as the Pacific Fighters page.

McHilt
04-14-2009, 02:53 PM
I just typed www.pacific-fighters.com (http://www.pacific-fighters.com) and it got me directly to the PF website. The addressbar changed the address into <span class="ev_code_RED">http://il2-sturmovik.de.ubi.com/en/home.php</span> indeed.

Well nothing to worry about then hm... http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_cool.gif

crucislancer
04-14-2009, 02:56 PM
I thought they were packing it up. I wouldn't be surprised since the last time it was updated was 2 years ago.

JG52Uther
04-14-2009, 03:06 PM
Originally posted by crucislancer:
I thought they were packing it up. I wouldn't be surprised since the last time it was updated was 2 years ago.
Same here.404 error.

wheelsup_cavu
04-15-2009, 08:59 AM
When I use my bookmark I get the 404 error.
I get the same address as McHilt when I use the link to Pacific fighter here.
<span class="ev_code_YELLOW">http://il2-sturmovik.de.ubi.com/en/home.php</span>
Where <span class="ev_code_YELLOW">http://www.il2sturmovik.com/</span> used to be linked here.

Hope it is just a little house cleaning and not a sign of things being packed up.


Wheelsup

ytareh
04-17-2009, 12:55 AM
When I clicked on my bookmarked link www.pacific-fighters.com (http://www.pacific-fighters.com) I only got taken here via UBI ONCE .But for that I might never have realised all was business as usual at The Zoo!!!I feel sorry for the thousands who doubtless dont even know we're still in here and are getting withdrawal symptoms !I really missed this place!

Quelty
04-17-2009, 05:13 PM
My bookmarked link was <span class="ev_code_YELLOW">http://www.pacific-fighters.com/en/home.php?skin=S1</span> which now gives me a 404 error. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_eek.gif

<span class="ev_code_YELLOW">http://il2-sturmovik.de.ubi.com/en/home.php</span> get the job done now. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

Cheers

Quelty

Tully__
04-17-2009, 05:50 PM
Don't go nuts with the rumours guys 'n' gals, I'm asking for official comment.

wheelsup_cavu
04-17-2009, 06:37 PM
Originally posted by Tully__:
Don't go nuts with the rumours guys 'n' gals, I'm asking for official comment.
You have to be kidding. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif
You expect saneness and reason from us !! http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-very-happy.gif

Wheelsup

piper_
04-17-2009, 06:59 PM
~S~

Ha! I just got back in, I thought maybe there was a wee hiccup or something going on, but after several days I thought I would get to the bottom of it.

I had been reorganizing by favorites, and thought I had spoiled the link. I eventually logged into another Ubi game...looked for Pacific Fighters Official sight from there, and voila! Back at last...I just deleted the old link with a new one…hope it lasts, pheew...I too was getting withdrawal symptoms.

Anyway...I'm back off to the darkness again.

Regards: piper.

wheelsup_cavu
07-03-2009, 07:43 PM
Originally posted by Tully__:
Don't go nuts with the rumours guys 'n' gals, I'm asking for official comment.
I am curious if you ever got an answer you can share with us Tully ?

----------------


http://forums.ubi.com/images/il2sturmovik/header_left.jpg
The link used in the image at the top doesn't work anymore either.
http://pacific-fighters.com/en/home.php

I get this instead "Page Not Found."
http://www.ubi.com/US/404.aspx?aspxerrorpath=

It's been that way for a while now.


Wheels

Tully__
07-03-2009, 10:57 PM
Originally posted by wheelsup_cavu:
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Tully__:
Don't go nuts with the rumours guys 'n' gals, I'm asking for official comment.
I am curious if you ever got an answer you can share with us Tully ? </div></BLOCKQUOTE>
They were just rationalising the server usage, there was a German Language version on the Euro server and rather than having two lots of DNS entries they moved all the content to one server. I'll talk to admin about the banner.

wheelsup_cavu
07-05-2009, 11:40 AM
I see the banner link has been updated too.
Thank You Tully. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif


Wheels