PDA

View Full Version : is it just me or is this website down a lot or slow lately



Ba5tard5word
02-01-2009, 03:39 AM
http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-mad.gif

Unless dissention isn't allowed! I'm just sayin'. Seems like half the time when I try to come here it won't load up or I get a bunch of weird error messages like when I try to post it says I'm already logged in...well duh!

Ba5tard5word
02-01-2009, 03:39 AM
http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-mad.gif

Unless dissention isn't allowed! I'm just sayin'. Seems like half the time when I try to come here it won't load up or I get a bunch of weird error messages like when I try to post it says I'm already logged in...well duh!

foxyboy1964
02-01-2009, 03:43 AM
A few people had problems a couple of weeks ago, long load times etc. It's been ok for me lately though.

Low_Flyer_MkIX
02-01-2009, 03:45 AM
Seems to be creeping back a bit here.

Aaron_GT
02-01-2009, 07:02 AM
Yes, it does seem to be slow at times.

I have no information on what the causes might be.

leitmotiv
02-01-2009, 11:17 AM
It has been a mess on my end for two weeks or so. Very slow, lost posts, etc. Sometimes extremely annoying. Today it is fast and red hot---no complaints.

Ba5tard5word
02-02-2009, 01:05 AM
Hmm about 30 minutes ago I couldn't post in any topics, I'd get an error message saying "you are already logged in as Ba5tard5word, click on GO and log in" or something, which makes no sense.

I understand if they are doing maintenance but it seems like this site is unusable for long periods almost every day.