PDA

View Full Version : Big bug



XyZspineZyX
08-21-2003, 08:25 PM
Anyone tried recording a track from new patch in QMB?? I did...Bear with me guys. I was attacking a bridge in my 109k-4 and i put an ace p39-q10 to try to stop me. As i came in fast and low to deliver my payload i took a couple of window shatting hits and a hit that caused a leaky fuel tank. Well, i had enough of that and decided to ditc the AI if possible. There was a nearby factoy with stacks and qounset huts so i took a couple high ultra low speed runs through there, as anyone who sees me online knows i am apt to do...AI was still with me...So i says to myself ok...i got something for you little buddy...follow me under the bridge or watch me die trying...He tried to follow...I made it and he splashed into the river!!! That fit was tighter than a 5'1" tweeker virgin, and to top it off I looked back just in time to see him splash in!! I thought this was extremely funny and decided to save it as a track to show my lan buddies...Here is where the bug comes in...When i went to replay the track i got three different results!! one had me hitting the dame factory stacks, the other had me getting my wing blown off, and the other had me nose dive and the start of the recording. I never got what I actually recorded. It wa sthe same up until the p39 first shot me. After that my results where always different as i played agin and again...OLEG!!!!!! HELP!!!

"I am a hunter. When I have shot down an Englishman my hunter's passion is satisfied for a quater of an hour."
-Manfred Von Richtoffen

" I fear no over heat 'till the needle on both guages hits the nine...Then it's too late."
-Me


Me to the Smithsonian; "Wanna sell your 190D??"

XyZspineZyX
08-21-2003, 08:25 PM
Anyone tried recording a track from new patch in QMB?? I did...Bear with me guys. I was attacking a bridge in my 109k-4 and i put an ace p39-q10 to try to stop me. As i came in fast and low to deliver my payload i took a couple of window shatting hits and a hit that caused a leaky fuel tank. Well, i had enough of that and decided to ditc the AI if possible. There was a nearby factoy with stacks and qounset huts so i took a couple high ultra low speed runs through there, as anyone who sees me online knows i am apt to do...AI was still with me...So i says to myself ok...i got something for you little buddy...follow me under the bridge or watch me die trying...He tried to follow...I made it and he splashed into the river!!! That fit was tighter than a 5'1" tweeker virgin, and to top it off I looked back just in time to see him splash in!! I thought this was extremely funny and decided to save it as a track to show my lan buddies...Here is where the bug comes in...When i went to replay the track i got three different results!! one had me hitting the dame factory stacks, the other had me getting my wing blown off, and the other had me nose dive and the start of the recording. I never got what I actually recorded. It wa sthe same up until the p39 first shot me. After that my results where always different as i played agin and again...OLEG!!!!!! HELP!!!

"I am a hunter. When I have shot down an Englishman my hunter's passion is satisfied for a quater of an hour."
-Manfred Von Richtoffen

" I fear no over heat 'till the needle on both guages hits the nine...Then it's too late."
-Me


Me to the Smithsonian; "Wanna sell your 190D??"

XyZspineZyX
08-21-2003, 08:33 PM
Track recording bug is well known (forums are full of these). Try copying the file in Windows and modifying extension name as ".ntrk" (instead of ".trk") and see if that helps.

XyZspineZyX
08-21-2003, 09:17 PM
Ill give it a shot thanx Ucan

"I am a hunter. When I have shot down an Englishman my hunter's passion is satisfied for a quater of an hour."
-Manfred Von Richtoffen

" I fear no over heat 'till the needle on both guages hits the nine...Then it's too late."
-Me


Me to the Smithsonian; "Wanna sell your 190D??"