PDA

View Full Version : is there any smart way to make recordings into AVI or simular



skabbe
10-23-2004, 06:26 AM
it would help... more eazy to show things you have done when pics cant... i saw one doing it, maybe he hade some tools for it?

skabbe
10-23-2004, 06:26 AM
it would help... more eazy to show things you have done when pics cant... i saw one doing it, maybe he hade some tools for it?

tHeBaLrOgRoCkS
10-23-2004, 06:40 AM
Yup you need fraps

I probably should point out that the avi's it creates can get pretty large and you will probably need to use something like adobe premiere or a similar package to shrink them down for online viewing. Assuming that is your intention.

http://www.fraps.com/

skabbe
10-23-2004, 06:51 AM
ah thanks, and i got premiere...

El Turo
10-23-2004, 10:19 AM
Got a digital camcorder? That's what I've used in the past when I've made videos and wanted to take screen caps in the same resolution/dimensions and then just imported into Premiere from there.