PDA

View Full Version : Water quality, Gore and OpenGL help please.



MichaelMar
10-28-2004, 05:41 PM
What setting is beter for the BEST graphics...OpenGL or DirectX?

I have a video card that supports shader 2. Is that enough for the new water graphics?

GORE: I changed the gore to (1) in config. Will that make blood appear when pilot is hit, and does it only work in OpenGL?

thx

MichaelMar
10-28-2004, 05:41 PM
What setting is beter for the BEST graphics...OpenGL or DirectX?

I have a video card that supports shader 2. Is that enough for the new water graphics?

GORE: I changed the gore to (1) in config. Will that make blood appear when pilot is hit, and does it only work in OpenGL?

thx

LEXX_Luthor
10-28-2004, 05:53 PM
With Gore ON, what happens if you raise seat with canopy closed?

Korbelz
10-28-2004, 05:57 PM
they brought gore back?!?!?! yea..i used to love the he111 gunners from IL2 when they would get bloody can't wait to test this later

Levethane
10-28-2004, 06:14 PM
OpengL ran fastest for me on a 9800pro.

WTE_Dukayn
10-28-2004, 06:33 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by LEXX_Luthor:
With Gore ON, what happens if you raise seat with canopy closed? <HR></BLOCKQUOTE>
The seat automatically lowers back to normal position if you close the canopy while it's raised. Doubt this changes with Gore on.

rodion_zero
10-28-2004, 08:41 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by WTE_Dukayn:
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by LEXX_Luthor:
With Gore ON, what happens if you raise seat with canopy closed? <HR></BLOCKQUOTE>
The seat automatically lowers back to normal position if you close the canopy while it's raised. Doubt this changes with Gore on. <HR></BLOCKQUOTE>

Gore eh? Hmmm, I suppose you guys would enjoy it if the little sailors manning the guns on the ships would be gibbed big-time if you strafe 'em...but nah, I don't think that's modelled http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

-RODION

Korbelz
10-31-2004, 05:41 PM
any what on gore being back in PF? is it on all planes? or just a few?

mucker
10-31-2004, 08:40 PM
They decided to leave Gore out, he was busy inventing the internet...

m

Philipscdrw
10-31-2004, 11:46 PM
What's Algernon Gore got to do with the Internet? Is he that old? Or did he start life as a web server for AOL, and gradually gain peripherals until he became like unto the Terminator?

Gore is in some planes, the Bf109F had it back in the day of v1.04ish.

fuser59
11-01-2004, 01:00 PM
Is the Gore setting 0 or 1 "on or off" or can u assign higher levels eg "2,3 etc"?

disco1970
11-01-2004, 10:06 PM
I believe that the gore setting is not available for the western version.

http://forums.ubi.com/images/smilies/cry.gif

Levethane
11-01-2004, 10:17 PM
That suckshttp://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif