PDA

View Full Version : How to set up a Country Folder for Single Missions?



Dean3238
02-15-2006, 09:33 AM
I'm busy messing with modifying existing single missions to use the new Italian aircraft.

Works great... but there is no "Italy" folder available in the Single Missions folder.

I have them in with the Germans (DE) right now, but I'd rather have things a little neater.

How can I make a folder in the Single Mission Folder for the Italians that the Single Mission screen's pull down menu will recognize? (I've tried adding a folder, but the pull down menu doesn't see it...)

GerritJ9
02-15-2006, 10:09 AM
Shouldn't be a problem really....... Italy is playable as a nation, so all you have to do is create a folder and name it "IT" in capital letters. After that you can create folders in that new folder for the various plane types and add missions as you make or download them. I just made a single mission folder for the Netherlands (to be named "DU" if you want to do that) and that also shows up even though it doesn't contain anything as yet.

Dean3238
02-15-2006, 10:24 AM
Excellent! Worked Great, thanks!

I think before I had typed "It" and didn't realize the need for all caps.

Swwwweeeet!

GerritJ9
02-15-2006, 01:26 PM
It probably won't work if you try to create a separate folder for a nation that isn't officially in the game, such as Belgium or Greece. For Belgium I created a separate subfolder under France called "Belgium". This enables the French speechpack when flying Belgian missions- more correct than using the English speechpack since half of Belgium is French-speaking, though it does leave the Flemish half out of it unless you also add a "Belgium" subfolder to the Netherlands. I tried creating a full Belgium folder by using the abbreviation "BE" but no luck- it didn't show uphttp://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif.

Dean3238
02-15-2006, 01:36 PM
Did the Dutch come out "Holland", "Netherlands", "Dutch" or something else?

Is the 'official' list of countries installed in a location of the program we can edit?

GerritJ9
02-15-2006, 02:09 PM
In my case "Netherlands" shows up so I think it is safe to assume that it would also do that if anybody else added such a single mission folder for the Netherlands!!!!!!!http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif
I have no idea where the "official" list of countries is located, but I think only 1C can add countries.

bird_brain
02-15-2006, 06:18 PM
Originally posted by Dean3238:
Is the 'official' list of countries installed in a location of the program we can edit?
No, it's hard coded. http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-indifferent.gif