PDA

View Full Version : "graphics in perfect mode"



XyZspineZyX
07-29-2003, 03:02 PM
hi guys, my question is simple, y cant i put the terrain graphics on perfect mode,games runs great and smooth.

here are my sistem specs.

AMD athelon 1700+xp
Gforce4 TI 4200 128 mb ddr
512 ram.

i play with graphics at full and high resollution and game runs great, but what i cant put is "PERFECT TERRAIN MODE"

but y cant i put it on , u guys have a clue?

XyZspineZyX
07-29-2003, 03:02 PM
hi guys, my question is simple, y cant i put the terrain graphics on perfect mode,games runs great and smooth.

here are my sistem specs.

AMD athelon 1700+xp
Gforce4 TI 4200 128 mb ddr
512 ram.

i play with graphics at full and high resollution and game runs great, but what i cant put is "PERFECT TERRAIN MODE"

but y cant i put it on , u guys have a clue?

XyZspineZyX
07-29-2003, 03:05 PM
You have to be in OpenGL, with the stencil buffer turned on, and running in 32bit color. If you have done all that, then I don't know.

http://www.cherokee.org/Culture/images/proctorZeke.jpg


Death is just nature's way of telling you to watch your airspeed.

http://www.theinformationminister.com/press.php?ID=612345111