PDA

View Full Version : Holding altitude is actually not working



XyZspineZyX
07-22-2003, 11:50 PM
When I use "Hold Altitude" the plane block "steering" (actually I should be able to "turn" left and right), but this is not so upsetting as that the plane slowly descends which is not accepting in "bombers" missions. Sometimes it can be fixed by trimming but most of time this is not possible.
I hope this is not the way it meant to be!!! Help me fix it! I cannot accurately bomb, 'cuz plane speeding and "diving".

XyZspineZyX
07-22-2003, 11:50 PM
When I use "Hold Altitude" the plane block "steering" (actually I should be able to "turn" left and right), but this is not so upsetting as that the plane slowly descends which is not accepting in "bombers" missions. Sometimes it can be fixed by trimming but most of time this is not possible.
I hope this is not the way it meant to be!!! Help me fix it! I cannot accurately bomb, 'cuz plane speeding and "diving".

XyZspineZyX
07-23-2003, 12:32 AM
Efremov wrote:
- When I use "Hold Altitude" the plane block
- "steering" (actually I should be able to "turn" left
- and right), but this is not so upsetting as that the
- plane slowly descends which is not accepting in
- "bombers" missions. Sometimes it can be fixed by
- trimming but most of time this is not possible.
- I hope this is not the way it meant to be!!! Help me
- fix it! I cannot accurately bomb, 'cuz plane
- speeding and "diving".


Ask RBJ. He's the expert at everything to do with FB./i/smilies/16x16_smiley-wink.gif

<center><table bgcolor="black" width="400px"><tr><td>http://homepage.ntlworld.com/steve.gorman/banner2.jpg



<center> Click here for the greeting! (http://homepage.ntlworld.com/steve.gorman/in-out.wav)</center>

<center>http://homepage.ntlworld.com/steve.gorman/moloko.jpg

<font size="+1">Horrorshow!</font></center>

</td></tr></table></center>

XyZspineZyX
07-23-2003, 01:01 AM
trim still effects the auto level function. it just responds more slowly to input.

XyZspineZyX
07-23-2003, 01:40 AM
There's an auto level function???

Nic

http://nicolas10.freeservers.com/images/et.jpg


OK I -->[]

XyZspineZyX
07-23-2003, 02:08 AM
nicolas10 wrote:
- There's an auto level function???

LOL /i/smilies/16x16_smiley-very-happy.gif

Well, in real life it's why trimming was invented....

XyZspineZyX
07-23-2003, 03:52 AM
be sure and trim for level fligt before engaging auto level. You will still be able to imput control but to a lesser degree.



<center> http://www.4yourfuture.net/handshake.gif


"Altitude, speed, maneuver, fire!"-The "formula of Terror" of Aleksandr Pokryshkin, Three times awarded the rank of Hero of the Soviet Union

XyZspineZyX
07-23-2003, 05:57 AM
I have found a use for the trim buttons after all. When you are flying with the auto-leveler you can hold a trim button down for a few seconds to make small changes to whether ot not it wants to climb or dive slightly.

<img src=http://lafayettefederation.com/screenshots/repository/turo/tn-Numbaone.jpg>
"The Force is strong with this one." -What an ace said of RayBanJockey during a fight when he was still a newbie.
<a href=http://www.theinformationminister.com/press.php?ID=612109283>news update</a>

XyZspineZyX
07-23-2003, 06:38 AM
huhahaha...at last he..the blind has seen the light!....thanks to all the hard heads around here...thhanks..the troll has bbeen tamed! huhahahahaa


RayBanJockey wrote:
- I have found a use for the trim buttons after all.
- When you are flying with the auto-leveler you can
- hold a trim button down for a few seconds to make
- small changes to whether ot not it wants to climb or
- dive slightly.
-

http://mywebpage.netscape.com/U3eRm0nkey/uber+monkey+man.jpg


you know who you are....I OWN YOU! http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_wink.gif

XyZspineZyX
07-23-2003, 07:12 AM
ooooooohhhh ..... using trim for trim !!!

unique, creative, spectacular !!!


nah .. it will never catch on RBJ