PDA

View Full Version : I bought assassins creed brotherhood and got some issues



ido4321
04-18-2011, 11:36 AM
When i walk in the world even in the multiplayer almost every obeject in front of me suddnly appear like people,trees and even little things. In addtion some obejects even that are near to me shake or disspear and appeared once again so idk how to solve it plz give me suggestions i really wanna play smoothly.

Black_Widow9
04-18-2011, 02:37 PM
Hello and welcome to the Forums http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-very-happy.gif
Does your computer meet the Minimum Requirements? (http://ubisoft.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/14572/p/88%2C2207)

ido4321
04-18-2011, 02:51 PM
I got all of the requirements its takes but still the problem getting worst and worst now many obejects on the screen is shaking and for example if i look on a buiding from far away when i get closer every obejects on it appeared suddenly i have no idea y its happened

ido4321
04-18-2011, 03:15 PM
In 1 sentence i cant see all obejects together even if its close to me i waste like 1 week on it and i cant play like this.
My directx is 11 so maybe thats the problem?

KingDaniel0
04-18-2011, 03:23 PM
Originally posted by ido4321:
In 1 sentence i cant see all obejects together even if its close to me i waste like 1 week on it and i cant play like this.
My directx is 11 so maybe thats the problem?

Ok, list your FULL Pc specs in detail. Which Graphics Card do you have ? Have you updated all your drivers ?

Can you post some Screenshots ? Because I'm not able to fully understand your problem.



-----------------------------------------------------------------

ido4321
04-19-2011, 03:28 AM
Windows 7, ATI radeon HD 5670, Intel(R) Core(TM) 2 duo Cpu E7200 @ 2.53GHz 2.40GHz, memory 2.00GB (RAM), 64 BIT.
I found the video in youtube and its shows my problem look at the all screen and u will see wat i was talking about
http://www.youtube.com/watch?v...nfs4&feature=related (http://www.youtube.com/watch?v=TKRKhCdnfs4&feature=related)

Lord_Ethcaz
04-19-2011, 04:21 AM
Originally posted by ido4321:
Windows 7, ATI radeon HD 5670, Intel(R) Core(TM) 2 duo Cpu E7200 @ 2.53GHz 2.40GHz, memory 2.00GB (RAM), 64 BIT.
I found the video in youtube and its shows my problem look at the all screen and u will see wat i was talking about
http://www.youtube.com/watch?v...nfs4&feature=related (http://www.youtube.com/watch?v=TKRKhCdnfs4&feature=related)

Must be me, but i still don't see what it is you could be talking about.
You specs seem decent enough though. Maybe if you turn off VSYNC and Multisampling, it might improve for you...