PDA

View Full Version : AI Hurricane's still use take off flaps??



XyZspineZyX
09-16-2003, 09:04 AM
Is this right? I thought Hurricanes did not have take off flaps? You can see this when you put the Hurricane on autopilot at takeoff.

Apologies if this has already been noticed.

XyZspineZyX
09-16-2003, 09:04 AM
Is this right? I thought Hurricanes did not have take off flaps? You can see this when you put the Hurricane on autopilot at takeoff.

Apologies if this has already been noticed.

XyZspineZyX
09-16-2003, 12:16 PM
Flaps can be controlled by a slider to provide any conceivable position, if you have a spare joystick axis to use as a flaps controller. The AI ignores the pre-set flap positions for its flap use.

http://home.iprimus.com.au/djgwen/fb/worker_parasite.jpg