PDA

View Full Version : PF SETTINGS



pkornberg
02-25-2005, 01:06 PM
When I adjust my settings in the setup utility in the main file, the game never seems to save the settings, and I need to do it again each time before I start.

Any experience with this?

pkornberg
02-25-2005, 01:06 PM
When I adjust my settings in the setup utility in the main file, the game never seems to save the settings, and I need to do it again each time before I start.

Any experience with this?

icrash
02-25-2005, 02:22 PM
If it is the in game setup, do you hit apply when through tweaking the settings? A lot of times it looks like it is reloading then goes to main menu. If it is the config.ini file, remember to save the adjustments then go to the game.

pkornberg
02-25-2005, 03:11 PM
It's actually when I adjust the settings from the START menu utility for the game, that it won't save.

icrash
02-25-2005, 04:17 PM
What are you trying to adjust specifically? Any graphics stuff should auto-restart game. You may post over in Community/Tech Forum. Can you print a screen of where you are trying to adjust settings?