PDA

View Full Version : Change



Black_Spartans
05-01-2006, 05:42 AM
How can i change the info on the red altitude & speed meter?Can i change it into KM/H?or meters?
Cuz now its only showing numbers.

Low_Flyer_MkVb
05-01-2006, 05:52 AM
Go to the controls settings in game and find Toggle Speed Bar (It's quite low on the list) - you'll have to assign a key. Press once to convert kph to mph, again for mph to knots, and again to make it disappear altogether.

Black_Spartans
05-01-2006, 05:55 AM
When used does this memorise it?or do i have to toggle it every time i fly?

joeap
05-01-2006, 05:56 AM
Originally posted by Black_Spartans:
When used does this memorise it?or do i have to toggle it every time i fly?

You gotta toggle it every time. http://forums.ubi.com/images/smilies/51.gif

Black_Spartans
05-01-2006, 06:01 AM
weird,i used toggle speed bar (ctrl+s)
But it dissapears then i pressed it again,but it comes the same as always,no km/h displayed.
Does it matter that i have FB?

Low_Flyer_MkVb
05-01-2006, 06:06 AM
Got all the latest patches?

Black_Spartans
05-01-2006, 06:08 AM
ehm yeah 1.22

joeap
05-01-2006, 07:01 AM
Originally posted by Black_Spartans:
ehm yeah 1.22

No, that's not the latest, its only for FB (which I gues you have). Btu I thought of something check your realism setting, you have to have have "no speedbar" unchecked.