PDA

View Full Version : Rudder Pedals



plowrie
05-16-2005, 01:51 PM
I have CH Pro rudder pedals which work fine with Combat Flight Simulator, but I can't get them to work with Pacific Fighters. Does anyone know of a fix for this?

steve_v
05-16-2005, 02:50 PM
your question is being moved to General Discussion

http://www.airwarfare.com/tech/sticks.htm

vocatx
05-16-2005, 09:51 PM
I had some issues when I first installed my rudder pedals. I believe (it's been a while) I finally just went into the HOTAS section of the program, clicked on "Rudder" and moved the pedals. That mapped the control, and it's worked right since.

GoToAway
05-16-2005, 10:19 PM
I've had weird problems with my rudder pedals.

I have a set of CH Pro USBs and an X-45. When the pedals are in, the X and Z axis get bound to them. The stick takes XID2, YID2 and so on and so forth. OK, fine. I just have to rebind everything.

The problem is that roughly 50% of the time Il-2 doesn't recognize my pedals. I have to exit, unplug them, and restart the program. It's highly annoying and I don't have this problem with any other sim (LOMAC, SFP1, etc.,)

But everything works just fine when the game actually detects them. It's a minor annoyance, but it's worth putting up with.