PDA

View Full Version : Need help setting up Gameplay



XyZspineZyX
10-17-2003, 12:11 AM
Hello! people with dedicated servers are able to set it up so that you only see the Icons for AIrplanes on your team and no icons for the opposing team.

Can I also set that up in my game?

Thanks!

<center><a href=http://www.idloft.com/phpBB2/portal.php>http://www.idloft.com/phpBB2/images/ripper.jpg </a></center>

XyZspineZyX
10-17-2003, 12:11 AM
Hello! people with dedicated servers are able to set it up so that you only see the Icons for AIrplanes on your team and no icons for the opposing team.

Can I also set that up in my game?

Thanks!

<center><a href=http://www.idloft.com/phpBB2/portal.php>http://www.idloft.com/phpBB2/images/ripper.jpg </a></center>

XyZspineZyX
10-17-2003, 12:40 PM
bump

(I knew it long time ago but in the meantime I forgot it...)

XyZspineZyX
10-17-2003, 01:55 PM
I finally figured how to set it in the Games command line, but I remeber someone having a simpler solution by placing text in the conf.ini file! So Far the smallest value i coul set to not see the Enemy Icons is 0.1 km, which is good enough for me, but I am surprised I could not set it at 0.0 so it does not show at all!

I will ask those who run dedicated servers!

Thanks!

Ripper

<center><a href=http://www.idloft.com/phpBB2/portal.php>http://www.idloft.com/phpBB2/images/ripper.jpg </a></center>