PDA

View Full Version : Need Help Setting up FB.. Just got it and having problems.



Atomic978
09-23-2003, 10:02 AM
Hello all,

I am having some problems with the game itself and I was wondering if someone could guide me in the right direction. First let me post my system and then tell you my problem.

System

P4 1.3ghz O/S XP Pro
128mb ddr Geforce FX5200
Soundblaster Live! 5.1
512mb ddr pc800 RDRAM
40gb WD 7200 HD

Now here is my problem.

Everytime I start a mission when everybody is on the runway The sound chatters bad and my FPS seem to fall way off. I do not know how to check to see exactly what they are but the game gets real choppy. After I got the game I did install the patch from the site. But I had the problems before I patched it and they are still there. When I get into a DogFight with A1 the game gets choppy as well. I did select the soundblaster live from the hardware set up. As well I set default for graphics. I know that I would enjoy this game if it was not so choppy. Can someone please help me get this running smoothly.

I am pretty new with the ww2 time flight sims. I have been playing jetsims most of the time I have played flight sims in general.

I feel my system should run this game better then it does.

Thanks in advance.



http://home.insightbb.com/~cobra7578/wsb/media/401100/site1012.jpg

Have A Nice Day!!!

Atomic978
09-23-2003, 10:02 AM
Hello all,

I am having some problems with the game itself and I was wondering if someone could guide me in the right direction. First let me post my system and then tell you my problem.

System

P4 1.3ghz O/S XP Pro
128mb ddr Geforce FX5200
Soundblaster Live! 5.1
512mb ddr pc800 RDRAM
40gb WD 7200 HD

Now here is my problem.

Everytime I start a mission when everybody is on the runway The sound chatters bad and my FPS seem to fall way off. I do not know how to check to see exactly what they are but the game gets real choppy. After I got the game I did install the patch from the site. But I had the problems before I patched it and they are still there. When I get into a DogFight with A1 the game gets choppy as well. I did select the soundblaster live from the hardware set up. As well I set default for graphics. I know that I would enjoy this game if it was not so choppy. Can someone please help me get this running smoothly.

I am pretty new with the ww2 time flight sims. I have been playing jetsims most of the time I have played flight sims in general.

I feel my system should run this game better then it does.

Thanks in advance.



http://home.insightbb.com/~cobra7578/wsb/media/401100/site1012.jpg

Have A Nice Day!!!

XyZspineZyX
09-23-2003, 10:07 AM
I agree, it should.

Take a look at your graphics settings, that could be a part of the problem,



Cheers mates, and remember, don't be rude.

<center>http://www.gbg.bonet.se/bjorta/F19-Orheim-IDCard-sm.gif

<center>http://www.bloggerheads.com/mash_quiz/images/mash_hawkeye.jpg (http://www.bloggerheads.com/mash_quiz/)



http://www.gbg.bonet.se/bjorta/F19%20VS%20banner%20B.jpg (http://www.f19vs.tk)

</center>

eskimo-FHmod
09-23-2003, 10:09 AM
http://www.mudmovers.com/tech/tweaks.htm
http://www.mudmovers.com/tech/graphicsil2.htm
http://www.mudmovers.com/tech/soundil2.htm
try those links. nothing better than mudmovers

www.vaaf.com (http://www.strikemepink.com)

Message Edited on 09/23/0309:10AM by eskimo-FHmod

XyZspineZyX
09-23-2003, 10:24 AM
Check your sound settings to, try to lower it and see if something happens

Atomic978
09-23-2003, 10:41 AM
Thanks you for the feedback. I have checked the links and I am currently going to see if some of this will help. Thanks again.



http://home.insightbb.com/~cobra7578/wsb/media/401100/site1012.jpg

Have A Nice Day!!!