PDA

View Full Version : how to take controls while in training track??



Ron533
02-10-2007, 05:34 PM
HI,
I'm back to IL2 1946 after a long time I haven't touched it since the Original IL2.

I remember an option to take contorls of the plane in the middle of training. now I dont see it. is there an option/hidden option? how can I train just by watching the track? I want to jump in as before, but can't.
thanks for the help

Rjel
02-10-2007, 05:56 PM
Sadly, you can't.

Fireball_
02-11-2007, 06:30 AM
You can do that in LOMAC, but I'm not aware that you can do it IL2.

XyZspineZyX
02-11-2007, 06:46 AM
A track is a recording. You can't jump into it

Ron533
02-12-2007, 01:42 AM
Originally posted by BBB462cid:
A track is a recording. You can't jump into it
Actualy, you could do it in the original IL2 training tracks. you could jump in in the middle of training and take controls of the plane. you can do it in Lomac as Fireball mentioned, and I'm 100% sure it was there in the begining of IL2.
now its gone, and that's bad.
I was hoping I missed smtg and just dont know how to enable it.
If anyone knows how - I'm listening...
Thanx..

joeap
02-12-2007, 03:31 AM
You could in the original, unpatched Il-2. Then they changed the track system and turned them to recordings.

Ron533
02-12-2007, 08:39 AM
I see....
no solution? 3rd party addon to overcome it?