PDA

View Full Version : Single player campaign bug



Acme70
01-05-2005, 07:43 PM
Ever since i installed the 3.03M patch i've been having trouble with the single player campaign, Every now and then after a mission i hit apply on the debriefing screen & nothing happens the game does not go to the next mission, I can't even go to the main menu, I end up having to go back to the desktop & use Ctrl-Alt-Delete to end the game, Then when i restart to the game it tells me that the campaign is 100% finished or gives me the "no MAP in mission file" error, This never happened with the 3.01M patch. I'm sure the He-111 campign is not supposed to be 100% complete in June 1941

http://img.photobucket.com/albums/v33/Acme1970/IL2M_W050105_164550_C05010510215629.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v33/Acme1970/IL2M_W050104_082618_C05010408261826.jpg

Acme70
01-05-2005, 07:43 PM
Ever since i installed the 3.03M patch i've been having trouble with the single player campaign, Every now and then after a mission i hit apply on the debriefing screen & nothing happens the game does not go to the next mission, I can't even go to the main menu, I end up having to go back to the desktop & use Ctrl-Alt-Delete to end the game, Then when i restart to the game it tells me that the campaign is 100% finished or gives me the "no MAP in mission file" error, This never happened with the 3.01M patch. I'm sure the He-111 campign is not supposed to be 100% complete in June 1941

http://img.photobucket.com/albums/v33/Acme1970/IL2M_W050105_164550_C05010510215629.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v33/Acme1970/IL2M_W050104_082618_C05010408261826.jpg