PDA

View Full Version : Base Vector bug?



XyZspineZyX
06-30-2003, 07:25 PM
i dun know why... Request Home Base Vector doesn't work for me in COOP mode... some ppl say u have to be the flight leader to use it, but apparently it still doesnt work when i am the flight leader?!?!

is this a bug?? and will it be addressed??

XyZspineZyX
06-30-2003, 07:25 PM
i dun know why... Request Home Base Vector doesn't work for me in COOP mode... some ppl say u have to be the flight leader to use it, but apparently it still doesnt work when i am the flight leader?!?!

is this a bug?? and will it be addressed??

XyZspineZyX
07-01-2003, 06:42 PM
*bump*


it is so damn funny that ppl are arguing over little things lie the wing tip smoke while ignoring the more practical, miore important bug reports like this...

XyZspineZyX
07-01-2003, 06:54 PM
only the host gets an answer. if he is flight leader ore not.

http://www.jagdgeschwader53.flugzeugwerk.net/diverses/franky.gif