PDA

View Full Version : Tarmac aces?



potver
08-11-2009, 12:26 PM
Is this site down?

potver
08-11-2009, 12:26 PM
Is this site down?

FoolTrottel
08-11-2009, 02:46 PM
http://www.valiant-studio.eu/tarmac/html/index.php is up...

potver
08-11-2009, 03:47 PM
Foolthrottle,
Thanks but no action on their site?

joejoemonkey
08-11-2009, 06:13 PM
It would be a crying shame if they went out of business. I think they do a great service to the die-hard flight sim community. It's just too bad that the pieces cost so darn much.

Aviar
08-11-2009, 09:01 PM
Sorry, but I heard a while back that they were having financial problems.

Aviar

TX-EcoDragon
08-12-2009, 03:09 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Aviar:
Sorry, but I heard a while back that they were having financial problems.

Aviar </div></BLOCKQUOTE>

That's a shame, though not unexpected given that at their pricing they couldn't really expect to sell many units. If they were really high fidelity, including some sort of force centering system, and a bit more realistic in their pricing I might have picked one up. As it was, to pay that much and still not have an accurate handling stick. . .no thanks, I'd just make my own.

potver
08-12-2009, 04:30 AM
It looks like I have to say good-bye to the Bf-109 throttle

steiner562
08-14-2009, 04:45 PM
Well the site is back up,dunno what the over all situation is with them.

Edit:Orders are temporarily suspended