PDA

View Full Version : Sound Devices



Fifth_Columnist
11-06-2006, 11:56 PM
Hi all,

I hope you have a moment to answer another setup question.
I use a USB headset (as I am sure many of you do) and thus have 2 sound devices. Is there a way to tell IL2/PF which sound device to use for audio output. I can set the system default audio device to the headset and that works fine but is annoying as I use the on board sound card for other games and apps that dont need headphones.
I was thinking there might be a conf.ini setting that allowed one to tell the game which device to use for output and input.

Fifth_Columnist<div class="ev_tpc_signature">


"One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die." - Hunter S. Thompson

FritzGryphon
11-07-2006, 12:46 AM
No such animal I'm afraid. It uses Windows settings.

In fact, I've never encountered a game where you could choose your active audio device in the settings.

Yakbeard
11-08-2006, 02:29 AM
Yes, you can do what you want but you do it in Windows. Go into the control panel - Sounds and audio devices.