PDA

View Full Version : Help with screenshots



skies_blade
10-20-2007, 11:54 AM
Is there a way for to take screenshots during gameplay? Or do you have to have some special program? What button?

FoolTrottel
10-20-2007, 12:04 PM
What button?
PrintScreen

Shots will be stored in the game folder, and named grab0001.tga, grab0002.tga etc.

(Each time the game starts, it will start counting at 1, so if you want to keep shots, move the files, or rename them)

skies_blade
10-20-2007, 02:13 PM
OH ok thanks!

Bearcat99
10-20-2007, 03:03 PM
I recommend FastStone Capture (http://www.winaddons.com/faststone-capture-53/) or FRAPS (http://filehippo.com/download_fraps/). Both are good utilities. They do different things. Fraps will give you frame rates and it will also capture moving images. FastStone will give you options to screenshot the active window the whole page, etc..sort of like ALT+Print Screen..

klemlao
10-21-2007, 01:31 AM
NOTE! if you press Printscreen during an on-line dogfight you will be VERY unpopular as it causes data lag from your end and causes you to warp. Some people do this on purpose and on properly run servers the admin guys (there are usually several on) will kick you off the server.

The better servers don't put up with it or the childish morons that do it and many run a ban list.

Get your screen shots offline or from a recorded track.