PDA

View Full Version : Weird video prob..? Anyone run into this?



CaptVertigo
02-02-2008, 09:33 AM
I've been enjoying my new rig for the past month now but I fired up the IL2 this morning and suddenly my image is not full screen anymore. I've been flying 1920 x 1200 resolution with no probs until now.Fiddled around witn config.ini to no avail. Only thing that I have been tweaking around is the Trackir, my Trackir was giving me probs so I downloaded the latest driver from Naturalpoint to cure its ailments. Which worked fine BTW. Any ideas..?

specs:

Intel Duo Core 6850
8800 gts video card
3 Gb Ram
24" Samsung Syncmaster 245BW

Thanks in advance

CaptVertigo
02-02-2008, 09:33 AM
I've been enjoying my new rig for the past month now but I fired up the IL2 this morning and suddenly my image is not full screen anymore. I've been flying 1920 x 1200 resolution with no probs until now.Fiddled around witn config.ini to no avail. Only thing that I have been tweaking around is the Trackir, my Trackir was giving me probs so I downloaded the latest driver from Naturalpoint to cure its ailments. Which worked fine BTW. Any ideas..?

specs:

Intel Duo Core 6850
8800 gts video card
3 Gb Ram
24" Samsung Syncmaster 245BW

Thanks in advance

Cajun76
02-02-2008, 10:07 AM
il2setup is in your main folder. It has a check box for running full or windowed-ed. ed. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

BrotherVoodoo
02-02-2008, 10:07 AM
Make sure these are set in your conf.ini.

ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
SaveAspect=0

CaptVertigo
02-02-2008, 10:59 AM
Aaaaaaaaaaaah, Brother Voodoo, your coolness is duly noted! It was the save aspect.. I have no idea how it got changed but no matter.. Life is good. Thanks a million.

Vertigo