PDA

View Full Version : maybe a display problem ?



alphafighte2005
03-31-2005, 06:49 PM
hi, i encountered a strange problem. During patrol at night, there was a very big white object on one side of the bridge. I don't really know what it is, looks like a big moon. the terrible thing is that it covers ALL other objects in that direction, ships, planes, etc.etc. That's why i think it's a display problem... Could anybody help? Thanks a lot.

Other displays of the gams seems alright...

My pc's specification

PIV 2.8G
512DDR2 RAM
nVidia GeForce 6600

alphafighte2005
03-31-2005, 06:49 PM
hi, i encountered a strange problem. During patrol at night, there was a very big white object on one side of the bridge. I don't really know what it is, looks like a big moon. the terrible thing is that it covers ALL other objects in that direction, ships, planes, etc.etc. That's why i think it's a display problem... Could anybody help? Thanks a lot.

Other displays of the gams seems alright...

My pc's specification

PIV 2.8G
512DDR2 RAM
nVidia GeForce 6600

ajdemma
03-31-2005, 07:17 PM
I have the same problem WITH the patch installed. I uninstalled everything and reinstalled WITHOUT the patch and now I have a normal outside view. I just got it a few hours ago, so I don't know what else is wrong (but I wish I came here first - I'm annoyed and don't think I would have bought this).

I am running:

Windows XP SP2
Pent IV 3 Ghz
2 Gig RAM
NVidia GeForce 5950 FX Ultra

ajdemma
03-31-2005, 07:44 PM
Found the fix...

http://www.simhq.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=129;t=000135;p=#000 000

alphafighte2005
03-31-2005, 10:28 PM
A thousand thanks, i will try it later ! http://forums.ubi.com/images/smilies/88.gif