PDA

View Full Version : Airspeed , altitude readouts in lower left screen



yortlhad
01-23-2008, 08:06 AM
Is there a way to change the readouts to MPH and feet from Kilometers

SlickStick
01-23-2008, 08:13 AM
Originally posted by yortlhad:
Is there a way to change the readouts to MPH and feet from Kilometers

Assign a key in Controls to "Toggle Speedbar".

Rock_Kettler
01-23-2008, 08:20 AM
In the program main screen click on Contols, find "toggle speed bar" assign a key or keys, eg I use Alt+S. In game use the key(s) to step through kph, knts, mph, no speed bar.

Rock_Kettler
01-23-2008, 08:22 AM
Beat me to it slick, slow typer.

yortlhad
01-23-2008, 08:32 AM
Thanks SlickStick and Rock_Kettler; hail to the HE-162 salamander