PDA

View Full Version : NVIDIA update for AC:R! !!!!!



Reda_cool
12-03-2011, 05:31 AM
http://www.nvidia.com/object/w....79-beta-driver.html (http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-64bit-285.79-beta-driver.html)


But i cant dowload it gives me an error when i open the exe file and extract, who can help meh?

ace3001
12-03-2011, 05:50 AM
This should be in the PC forum.

You probably won't need this. It only adds an SLI profile as far as ACR is concerned, so unless you're running an SLI setup, you can play without this driver update.

Anyway, what's the error you're getting, and what're your PC specs?

Reda_cool
12-03-2011, 05:56 AM
Originally posted by kolitha.kuruppu:
This should be in the PC forum.

You probably won't need this. It only adds an SLI profile as far as ACR is concerned, so unless you're running an SLI setup, you can play without this driver update.

Anyway, what's the error you're getting, and what're your PC specs?
Its says its not specificed with mine laptop! but are there any better updates to have more acr graphics?

reini03
12-03-2011, 06:48 AM
Originally posted by Reda_cool:
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by kolitha.kuruppu:
This should be in the PC forum.

You probably won't need this. It only adds an SLI profile as far as ACR is concerned, so unless you're running an SLI setup, you can play without this driver update.

Anyway, what's the error you're getting, and what're your PC specs?
Its says its not specificed with mine laptop! but are there any better updates to have more acr graphics? </div></BLOCKQUOTE>

...are you sure you're running a Nvidia GPU?...
Edit: Mobile graphics don't seem to be supported by this driver anyways.

ace3001
12-03-2011, 07:00 AM
You're trying to install Forceware on a laptop. Laptops need Verde instead.
www.nvidia.com/object/notebook_drivers.html (http://www.nvidia.com/object/notebook_drivers.html)

Mandog38
12-03-2011, 07:20 AM
im playing and i only have directx and it works fine for me

Black_Widow9
12-03-2011, 02:48 PM
I'm going to move this here-
Assassin's Creed & ACR General Discussion [PC] (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/frm/f/5031067519)