PDA

View Full Version : trackIR pro or trackIR?¿



Schabuach
05-25-2005, 09:37 PM
Hi all,

Is TrackIR pro much better?¿?¿ 120 fps or 80, i dude....

Sturmtrooper
05-25-2005, 11:56 PM
I have TIR 2 patched and it runs smooth.Pro is better ,I guess.

My resolution is 85hz.

Grue_
05-26-2005, 01:32 AM
I think the Vector expansion would justify the upgrade from earlier versions of TrackIR to v3 Pro.

Although 6DOF is not supported in this game, the Vector makes your head movements smoother.

T_O_A_D
05-26-2005, 02:48 AM
I upgraded from tir1 to tir3 pro awhile back and it was a major improvement. I of course did this long before the 6dof was ever mentioned.

I'm told 6dof is worth it. If you do get tir check out the link in my sig, it works for 6dof aswell.

Spitf_ACE
05-26-2005, 06:25 AM
I heard one of the people who work for Natural Point saying that in PF the pro and non-pro are about equal.

But, for future games which use vector, the pro will be much better, and therefor more future-proof.

I have the pro with the vector clip.

The link to that discussion can be found at http://www.simhq.com/simhq3/sims/boards/bbs/ultimatebb....=127;t=002628#000000 (http://www.simhq.com/simhq3/sims/boards/bbs/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=127;t=002628#000000 )