PDA

View Full Version : Armour kits do noy always repair armour



Edgemoor
08-29-2019, 05:48 AM
When in combat, but not being shot at, applying an armour kit does not always work. You loose a med kit, but it does not apply any repair to your armour. Is this a bug?

Yomamatoofat
08-29-2019, 07:55 AM
When in combat, but not being shot at, applying an armour kit does not always work. You loose a med kit, but it does not apply any repair to your armour. Is this a bug?

Check your Specialization, you may activated something on the top right corner that may affected your med kit affect. For instance, if I'm not mistaken for Sharpshooter your usage of medkit is faster but only get 50% less regeneration, other Specialization may take the armor kit a few seconds for it to apply, Gunner gets 150% more armor.

Edgemoor
08-30-2019, 02:53 AM
Check your Specialization, you may activated something on the top right corner that may affected your med kit affect. For instance, if I'm not mistaken for Sharpshooter your usage of medkit is faster but only get 50% less regeneration, other Specialization may take the armor kit a few seconds for it to apply, Gunner gets 150% more armor.

Thanks for the response but it wasn't the specialisation. As I said it applys no repair at all, but it also uses a medkit. It doesn't happen often, but it is often when armour is gone and health is very low. There's no indication of why it fails, it just completely fails. It's also not everytime. So if I follow up with another medkit that medkit will almost certainly work.

Yomamatoofat
08-30-2019, 03:57 AM
To be honest I may not be the right person to answer this question because I rarely use medkits, maybe never use medkits in game because I use revive hive. Hope you can get the answer for your issue.