PDA

View Full Version : Overclocking question



XyZspineZyX
07-09-2003, 03:51 PM
Let's say I overclocked my Cpu FSB 233 instead of 200 should I also make my ram's FSB the same thing (233). Would it make my system more syncronized?

/i/smilies/16x16_smiley-happy.gif /i/smilies/16x16_smiley-surprised.gif /i/smilies/16x16_smiley-sad.gif /i/smilies/16x16_smiley-indifferent.gif /i/smilies/16x16_smiley-mad.gif /i/smilies/16x16_smiley-wink.gif /i/smilies/16x16_smiley-tongue.gif /i/smilies/16x16_smiley-very-happy.gif

XyZspineZyX
07-09-2003, 03:51 PM
Let's say I overclocked my Cpu FSB 233 instead of 200 should I also make my ram's FSB the same thing (233). Would it make my system more syncronized?

/i/smilies/16x16_smiley-happy.gif /i/smilies/16x16_smiley-surprised.gif /i/smilies/16x16_smiley-sad.gif /i/smilies/16x16_smiley-indifferent.gif /i/smilies/16x16_smiley-mad.gif /i/smilies/16x16_smiley-wink.gif /i/smilies/16x16_smiley-tongue.gif /i/smilies/16x16_smiley-very-happy.gif

XyZspineZyX
07-09-2003, 07:39 PM
You will have to provide more info on your system and place this in Tech forum to find more of the tweakers out here.

<Center>http://www.geocities.com/mad_squadron/index.html
<Center>http://groups.msn.com/_Secure/0RADeAnwUNsF!xmzi74V7fM0zsNZLrdqP6EJfhM3yD3f!sLEO4 CdvQZqaQWugce7lDgv!bcKdQTASFYHmbE1x5F2s6VkEKqZOH67 8VupJ4y0/Toad's.jpg?dc=4675413127089644669
</a>
<Center>