PDA

View Full Version : How to make Maps?



XyZspineZyX
06-26-2003, 10:54 PM
Is it possible to "make" your own maps from the pre-existing ones? If so how.

Thanks,

FC Schaefer

XyZspineZyX
06-26-2003, 10:54 PM
Is it possible to "make" your own maps from the pre-existing ones? If so how.

Thanks,

FC Schaefer

XyZspineZyX
06-26-2003, 11:18 PM
FC_Schaefer wrote:
- Is it possible to "make" your own maps from the
- pre-existing ones?

No, it isn't. Sorry.

<center>
http://members.verizon.net/~vze2cb22/KosSig.gif

America: #1 military...#15 in literacy...
Because right wingers run our military
and leftists run our schools!/i/smilies/16x16_smiley-very-happy.gif </center>

Tully__
06-27-2003, 02:27 PM
You can't alter the terrain. You can add and remove vehicles, move from one base to another, add or remove planes and (in FB at least) add buildings from existing missions.

<center> ================================================== ========================= </center>

<center> <img src=http://members.optusnet.com.au/tully_78th/Corsair.jpg> </center>

<center> The "under performing planes" thread (http://www.simhq.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=35;t=007540) /i/smilies/16x16_smiley-wink.gif </center>
<center> Forum Terms of Use (http://www.ubi.com/US/Info/TermsOfUse.htm) </center>


Salut
Tully

XyZspineZyX
07-05-2003, 09:46 PM
Wouldn't be nicer to hav esom kind of "Terrain Editor" like in Worms?/i/smilies/16x16_smiley-happy.gif

"The show must go on..."