PDA

View Full Version : can't set actors as elites.



Rhinala
07-20-2019, 06:26 PM
When i tick the elite checkmark for an NPC, it stay active for the duration of the current session, if i log out of the story creator mode and back in, the elite status will not be present for the actor. The actors don't have the elite shield when i test the story.

Phonon1
07-20-2019, 06:48 PM
Wow, I didn't noticed this. I can confirm this is happening to me too.

TechGladiator
07-20-2019, 07:20 PM
Happens to me, also - anytime I log out and then back in to the story, I have to make sure I re-check Elite for all Elite NPC's and then save again.

Rhinala
07-20-2019, 08:42 PM
Happens to me, also - anytime I log out and then back in to the story, I have to make sure I re-check Elite for all Elite NPC's and then save again.

Do you see the enemies as elites when you test the story?

TechGladiator
07-21-2019, 03:49 AM
Do you see the enemies as elites when you test the story?

Yes, but only after I make sure the elite box is checked and save the story again. If I leave the story creator and go back to it, the elite box is unchecked, and I again have to make sure it is checked and save it again. I sometimes forget, and then wonder why an NPC isn't elite until I remember again lol.

Phonon1
07-21-2019, 10:56 AM
As TechGladiator said, for me is the same.

Rhinala
07-21-2019, 12:45 PM
Thanx.

PinkHusky433
07-22-2019, 01:26 PM
Thank you all for the report. It has been forwarded to the team.